1. Kiegészítő
  2. ADATA Micro SDHC 16GB CLASS 4 memóriakártya + SDHC Adapter (AUSDH16GCL4-RA1)

ADATA Micro SDHC 16GB CLASS 4 memóriakártya + SDHC Adapter (AUSDH16GCL4-RA1)

Akció -6%
0 értékelés
16 GB
Micro SDHC
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

-6% akció előtti ár:
4 690 Ft
A termék ára:
4.390 Ft
(3.457 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
Megtakarítás:
300 Ft

Akció a készlet erejéig tart!

db
Az ADATA SDHC memóriakártya (Class 4) tökéletesen működik a legújabb több megapixeles digitális kamerákban és HD videokamerákban a magas sebességű, sorozatfelvétel és teljes HD videó felvételt biztosít. 

Ultra gyors, Genius-szerű memória 

Teljesen kompatibilis az SD Card Association által SD 3,0 szabványokkal, az ADATA SDHC Class 4 kompatibilis a korábbi SD 2.0 interfészel és támogatja az összes SDHC befogadó digitális terméket. Támogatja a FAT32 fájlrendszert, az ADATA SDHC Class 4 meghaladja a 2 GB-os kapacitást, maximális kapacitása akár 32 GB lehet, olvasási és írási sebesség akár 20 MB / s és 16 MB/s volt. Az SDHC Class 4-es nagy olvasási / írási sebessége zökkenőmentes full-HD videó rögzítést tesz lehetővé 

Biztonságosabb, megbízhatóbb, nagyobb tárolás 

Jellemzője maximális kapacitása 32 GB, a ADATA SDHC Class 10 képes tárolni több mint 8000 MP3 fájlt, 9600 nagy felbontású JPEG fotót, 6 órányi HD videót, vagy más digitális adatot. Ugyancsak támogatja a hibajavító kód (ECC), amely automatikusan felismeri és kijavítja a hibákat az adatátvitelben. Továbbá, az SDHC az In-System Programming (ISP) funkció lehetővé teszi a felhasználók számára betölteni a legújabb firmware-t és javítja a kompatibilitást. A beépített írásvédelem kapcsoló biztonságban tartja az adatokat a véletlen írási hibáktól. 
 
Memóriakártya típusa  micro SDHC
Memóriakártya mérete  16 GB
SD kártya sebesség osztály  Class 4
Gyártó: ADATA
Memóriakártya méret 16 GB
Memóriakártya típus Micro SDHC
Tartozékok SDHC adapter
Szín Fekete
Garancia Élettartam garancia
Súly 0,25g
Méret: 15 x 11 x 1.0mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
- 6% akció előtti ár: 4 690 Ft A termék ára: 4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba