Refurbished akció

  1. Kiegészítő
  2. EDNET 84500 2m DISPLAYPORT kábel

EDNET 84500 2m DISPLAYPORT kábel

Akció -56%

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
DisplayPort
Átvehető

Átvehető üzletünkben: holnap 8:30-16hIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

-56% akció előtti ár:
7 290 Ft
A termék ára:
3.190 Ft
(2.512 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
Megtakarítás:
4.100 Ft

Akció a készlet erejéig tart!

db

ednet DisplayPort csatlakozó kábel

A 4K Ultra HD felbontásnak köszönhetően tiszta és éles megjelenítést biztosít!

DisplayPort csatlakozó kábel, DP,  M/M, hosszúsága: 2.0 m, w/interlock, Ultra HD 4K, szövetborítással, fekete-arany színben

Ezzel a HD digitális audio és video kábellel többek között PC-t vagy notebook-ot csatlakoztathat a DisplayPort csatlakozóval a monitor csatlakozójához.

Gyártó: Ednet
Szín Fekete-Fehér, Arany
Garancia 2 év
Csatlakozások DisplayPort

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Átvehető

Átvehető üzletünkben: holnap 8:30-16hIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
- 56% akció előtti ár: 7 290 Ft A termék ára: 3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba