1. Kiegészítő
  2. Delock kábel magas sebességű HDMI Ethernettel A-A egyenes/egyenes (82737)

Delock kábel magas sebességű HDMI Ethernettel A-A egyenes/egyenes (82737)

0 értékelés
HDMI
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
17.890 Ft
(14.087 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
db
Termékleírás
Ez a minőségi magas sebességű HDMI kábel Ethernettel a legújabb HDMI sztenderdhez készült, a gyors adatátvitelt, az audio-/video és az Ethernet csatlakozást kombinálja. Így például PC-jét vagy DVD/Blu-ray-t csatlakoztathatja egy monitorhoz vagy TV-hez. A HDMI-A interfész kompatibilis az elődeivel, így a már meglévő eszközeit használhatja vele. Fém csatlakozóházak, aranyozott csatlakozók, védett és párosan csavart kábelezés.

Specifikáció
o Magass sebességű HDMI Ethernettel (HEC) 
o Csatlakozás: 19 pin HDMI-A apa egyenes > 
19 pin HDMI-A apa egyenes 
o Kábel méret: 28 AWG 
o Párosan csavart kábelezés 
o Aranyozott csatlakozók, fém házban 
o Hálózatvédelem 
o Kábel hossza: kb. 2 m 
o Szín: antracit 
o Adatátviteli sebesség: 10,2 Gb/s-ig 
o Felbontás: 4096 x 2160 Pixel-ig (4k) 
o 3D támogatás 1080p-ig két streamben melyek 60 kép/mp. 
o 120 Hz-ig reflash arány
o Audio Return Channel (ARC) 
o Dolby® TrueHD és DTS-HD Master Audio™ 
o Élethű, természetes színek 

Rendszerkövetelmények 
o Egy szabad HDMI-A port 
Gyártó: Delock
Szín Fekete
Garancia 3 év
Tartozékok HDMI kábel
Csatlakozások HDMI
Méret: 2 méter

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 17.890 Ft (Nettó 14.087 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba