1. Kiegészítő
  2. Delock Kábel High Speed HDMI Ethernet döntött (83045)

Delock Kábel High Speed HDMI Ethernet döntött (83045)

0 értékelés
HDMI
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
9.790 Ft
(7.709 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
db
Ez a nagysebességű HDMI kábel rendelkezik a legújabb HDMI szabvánnyal és egyesíti a gyors adatátvitelt az audió/videó és internet csatlakozással. Így ön csatlakoztathatja számítógépet vagy DVD/Blu-ray meghajtóját egy monitorhoz vagy TV-hez. A döntött csatlakozó segít elérni minden olyan HDMI portot ami nehezen hozzá férhető. A HDMI interfész lefele kompatibilis elődeivel tehát lehetővé teszi a már meglévő eszközeinek használatát.

Műszaki leírás 
o High Speed HDMI és Ethernet (HEC)
o HDMI 19 tűs male egyenes -HDMI 419 tűs male döntött
o Kábel méret: AWG 28 
o Arany bevonatú csatlakozók
o Adatforgalom 10,2 Gb/s
o Támogatott felbontás 4096 x 2160 Pixelig (4k x 2k)
o 3D támogatás 1080pig két Video stream-en belül,60 kép/mp.
o 120 Hz frissítésig
o Új Audio Return Channel (ARC)
o Használja az új haladó színtechnológiát prezentációkhoz és digitális képekhez.
o Támogatja a Dolby® TrueHD és DTS-HD Master Audio™ funkciókat
o Sokkal élethűbb természetes színek 
Gyártó: Delock
Szín Fekete
Garancia 3 év
Tartozékok HDMI kábel
Csatlakozások HDMI
Méret: 3 méter

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 9.790 Ft (Nettó 7.709 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba