1. Kiegészítő
  2. Delock 10 részes USB adapter készlet (18612)

Delock 10 részes USB adapter készlet (18612)

0 értékelés
Fekete
Garancia: 3 év
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
23.690 Ft
(18.654 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
db
Termékleírás
Ez a 10 részes USB adapter a Delock-tól, tartalmazza 9 leggyakrabban használt USB adaptert és 1,20m-es hosszabbító kábelt, a különböző USB eszközök csatlakozásához. Ezen felül mindig kéznél van a megfelelő adapter, ami rendesen eltárolható a cipzáras táskában. Ez a készlet rendkívül hasznos,ha úton vagyunk illetve kényelmesen elhelyezhető a laptop táskában is. 
 
Tartozékok:
• 1x behúzható hosszabbító kábel 1,20m USB-A Male > USB-A female
• USB-A male > USB-A male
• USB-A male > USB-B male
• USB-A male > USB mini 5tűs male
• USB-A male > USB micro-B male
• USB-A male > USB mini 4tűs Hirose male
• USB-A male > USB mini 4tűs Mitsumi male
• USB-A male > RJ45 1:1 (10Base-T EIA/TIA-568B)
• USB-A male > RJ45 (Keresztezési pont ,10Base-T EIA/TIA-568B)
• USB-A female > RJ45 (10Base-T EIA/TIA-568B)
Gyártó: Delock
Szín Fekete
Garancia 3 év
Méret: 10x 17 x 3,5 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 23.690 Ft (Nettó 18.654 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba