1. Kiegészítő
 2. ROLINE cseppálló Bluetooth 3.0 Hangszóró (15.08.0990-5)

ROLINE cseppálló Bluetooth 3.0 Hangszóró (15.08.0990-5)

0 értékelés
Hangszóró típus: 2.0
Hangszóró tulajdonságok:
Hang jellemzők: 6 W
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
18.090 Ft
(14.244 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db

Tulajdonságok:

 • Hordozható Bluetooth hangszóró
 • IP X6 védelem (cseppálló)
 • Sztereo hang, passzív basszus hangszóróval
 • Bluetooth 3.0, 10 méter hatótávolság
 • Beépített mikrofon
 • Zenelejátszás akár 5 órán keresztül, töltési idő 2.5 óra
 • Micro USB töltő
 • Egyedi dizájn
 • Beépített Lithium-Ion akkumulátor (1000mAh)
 • Hangszóró átmérője: 45mm
 • Ellenállás: 4 Ohm
 • Teljesítmény: 2x 3W
Gyártó: Roline
Hangszóró típus 2.0
Hangszóró tulajdonságok Vezetékes,vezeték nélküli
Hang jellemzők 6 W
Garancia 1 év
Szín Fekete
Csatlakozások Bluetooth, 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 18.090 Ft (Nettó 14.244 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba