Karácsonyi leárazás

 1. Kiegészítő
 2. LOGITECH Z506 Audio System (980-000431)

LOGITECH Z506 Audio System (980-000431)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Hangszóró típus:
Hangszóró tulajdonságok:
Hang jellemzők: 75 W
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
45.190 Ft
(35.583 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db

Élvezze a lenyűgöző, 5.1-es hangélményt. A szobát betöltő hang 75 wattos effektív teljesítményének, valamint a mély hangtartomány erőteljes megszólalásának köszönhetően a rendszer segítségével életre keltheti a zenéket, filmeket és játékokat.

Számos bemenet

A rendszert tetszés szerint testre szabhatja. Csatlakoztathatja többek között az alábbi eszközöket: számítógép, PS3™, Xbox 360®, Wii®, iPod® és DVD-lejátszó.

75 W (effektív) teljesítmény

A nagy teljesítményű hangszórórendszer hangzása betölti a szobát és még az ablakokat is megzörgeti.


Mélyhangszín-szabályzó

Az irányítás az Ön kezében van - tetszés szerint erősítheti vagy halkíthatja a hangerőt a kívánt erősségű mélyhangzás beállításához.

Térhatású sztereó hangzás

Minden irányból hallható - még kétcsatornás hangforrás esetén is. A hangszórók a kétcsatornás sztereó hangzást lenyűgöző térhangzássá alakítják.

Kivezetőnyílással ellátott, lefelé irányított mélyhangsugárzó

A zenéket, filmeket és játékokat életre keltő, mély basszust biztosít.
 

 • Teljesítmény: 75 W (effektív)
 • Súly: 5,1 kg
 • Magashangsugárzók: 48 W effektív teljesítmény (első hangszórók: 2 x 8 W, középső: 16 W, hátsó: 2 x 8 W)
 • Mélynyomó: 27 W effektív teljesítmény
 • Összesített csúcsteljesítmény: 150 W
 • Frekvenciaátvitel: 45 Hz-20 kHz

Kábelek
 • Elöl: 2 méter
 • Hátul: 5 méter
 • Középen: 2,7 méter
 • Tartozékkábelek: 2 méter
Gyártó: LOGITECH
Hangszóró tulajdonságok Magashangsugárzók: 48 W effektív teljesítmény (első hangszórók: 2 x 8 W, középső: 16 W, hátsó: 2 x 8 W)
 Mélynyomó: 27 W effektív teljesítmény Összesített csúcsteljesítmény: 150 W Frekvenciaátvitel: 45 Hz–20 kHz
Hang jellemzők 75 W
Támogatott Operációs rendszer Számítógépek, zenelejátszók, televíziók, DVD-lejátszók és egyéb hangforrások 3,5 mm-es vagy RCA-hangkimenettel PlayStation®2, PLAYSTATION®3, Xbox 360® vagy Wii™
Tartozékok a konzolhoz mellékelt AV kábel
Szín Fekete
Garancia 2 év
Súly 5,1 kg

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 45.190 Ft (Nettó 35.583 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba