1. Kiegészítő
  2. Genius SW-HF 4800 5.1 Fekete-Fa Hangszóró (31731048100)

Genius SW-HF 4800 5.1 Fekete-Fa Hangszóró (31731048100)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Hangszóró típus: 5.1
Hangszóró tulajdonságok:
Hang jellemzők: 125 W
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
35.190 Ft
(27.709 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
E hat darab fa hangszóró rendszer ötvözi a 45 wattos mélynyomó egy beépített 6,5 inches hangszóró a gazdagabb basszusokért és öt 16 wattos kétutas szatellit hangszóró, összes kimenő 125 watt (RMS).
A vezeték nélküli infravörös távirányító segítségével szabályozható a hangerő, és az önálló EQ a mélynyomón. Tökéletes térhatás!
  • Hangszórók száma :6 db
  • Szatellit hangszórók száma: 5 db
  • Maximális RMS teljesítmény :125 Watt
  • Mélysugárzó (Subwoofer): Igen
  • Satelitte hangszórók teljesítménye :16 Watt
  • Mélysugárzó teljesítménye: 45 Watt
  • Satelitte hangszórók frekvenciája :40 - 20000 Hz
  • Távirányító a készletben : Igen
  • Külső tápegység :Nem
Gyártó: Genius
Hangszóró típus 5.1
Hangszóró tulajdonságok Vezetékes,távirányítós
Hang jellemzők 125 W
Szín Fekete-Fa
Garancia 2 év
Súly 9,2 kg
Csatlakozások Aux, 3,5mm Jack, RCA

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 35.190 Ft (Nettó 27.709 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba