1. Kiegészítő
  2. GENIUS SP-HF1250B Fekete-Cseresznyefa Hangszóró

GENIUS SP-HF1250B Fekete-Cseresznyefa Hangszóró

0 értékelés
Hangszóró típus: 2.0
Hangszóró tulajdonságok: Vezetékes
Hang jellemzők: 40 W
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
22.690 Ft
(17.866 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db
Kétutas, cseresznyefa borítású sztereó Hi-Fi hangszóró szett. Kompakt kivitel, minőségi hangzás.

Teljesítmény: 40 watt (RMS)
- Szövetborítású előlap
- Vezérlőpult az előlapon: hangerőszabályzó, mély- és magas vezérlés, vonal bemenet.

A tökéletes hangzást a hangszórók kivitele biztosítja:
- 9 mm vastag, kemény faborítás
- 1” magas sugárzó
- 4” mély sugárzó

 
Típus  2.0
RMS teljesítmény  40 W
Frekvenciatartomány  20 - 20000 Hz
Távirányító  Nincs
Gyártó: Genius
Hangszóró típus 2.0
Hangszóró tulajdonságok Vezetékes
Hang jellemzők 40 W
Szín Fekete-Cseresznyefa
Garancia 1 év
Csatlakozások 3,5mm Jack

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 22.690 Ft (Nettó 17.866 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba