ajaxloder - Találat szűrése
Szűrés a találatok között: Ok

Ár: 0 - 50000 Ft -
Ft
Ok


Típus Szín Gyártó Felhasználás Csatlakozás
További szűrők megjelenítése »
Szűrők elrejtése »
59 rekord   12
Találatok egy oldalon:

Fej- és fülhallgatók

Hangélmény mindenkinek

Kínálatunkban megtalálható sokféle fül- és fejhallgató, melyek igazi élménnyé teszik a zenehallgatást, filmnézést, Skype-on történő beszélgetést, vagy éppen a számítógépes játékot. Az egészen egyszerű fülhallgatóktól a komolyabb mikrofonos fejhallgatókig üzletünkben mindent megtalálhatsz.

Igényekhez igazodva

Válassz igényeidhez mérten fej vagy fülhallgatót kínálatunkból. Található nálunk kifejezetten zenehallgatáshoz kialakított fülhallgató, amelyet mobiltelefonhoz, és egyéb eszközökhöz tudsz csatlakoztatni. Ha zenehallgatás mellett beszélgetésre is szeretnéd használni, találsz közvetlenül erre a célra tervezett mikrofonos fejhallgatót illetve mikrofonos fülhallgatót is.

Praktikus és szép

Ha folyton mozgásban vagy, hol fel, hol pedig leveszed a fülest a fejedről, akkor ajánljuk figyelmedbe az összehajtható fejhallgatóink egyikét, mely kis helyen is elfér, és anélkül tudod elrakni a táskádba, hogy sérülés érné.
Kínálatunk kialakításánál ügyeltünk rá, hogy mind a fejhallgatók mind pedig a fülhallgatók külseje is elnyerje tetszésedet, ezért többféle szín és forma közül válogathatsz kedvedre.
 
Bővebben
Szűrő alkalmazása ...
59 rekord   12
Találatok egy oldalon:
Kérd ingyenes termékfigyelőnket!
Naponta elküldjük az ennek a keresésnek megfelelő, új termékeket!

Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba