Huawei ajándékcsomaggal

  1. Kiegészítő
  2. Zegapain Proda univerzális autós telefontartó, vezeték nélküli töltő, fekete

Zegapain Proda univerzális autós telefontartó, vezeték nélküli töltő, fekete

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Fekete
Garancia: 6 hónap
500 g
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
14.990 Ft
(11.803 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
6 hó
Garancia
db

Autós telefontartó és vezeték nélküli töltő egyben? Pontosan. Mindig szem előtt, mindig készen. Kábelek nélkül.

Mit várnánk el egy univerzális autó telefontartótól? Hogy stabilan tartson bármilyen telefont. De mit szólnál, ha a Proda telefontartója még töltené is a készüléked akkumulátorát, anélkül, hogy kébeleket kellene csatlakoztatnod a telefonba? Az vákumos tapadókorong erősen tartja a szerkezetet a szélvédő üvegén, csak bepattintod a telefonodat és már indul is a töltés. A telefontartó kábelét a szivargyújtóba csatlakoztathatod, a telefonodhoz viszont nem kell kapcsolnod semmit.

FIGYELEM! A vezeték nélküli töltés az újabb Nokia és Android alapú okostelefonokkal kompattibilis. Minden esetben tájékozódj (használati utasítás, gyártó weboldala), hogy a készüléked QI Wireless töltés fogadására alaphelyzetben alkalmas-e, vagy külön, külső kiegészítőre van szüksége hozzá! iPhone készülékek töltésére nem alkalmas.

Proda vezeték nélküli autóstöltő és tartó QI kompatibilis mobiltelefonokhoz adatai:
 

  • Önműködő rögzítés
  • Ablakra, és szellőzőrácsra is szerelhető
  • Minden QI típusú telefonnal kompatibilis
  • 360 fokban forgatható
  • Dc 5V 1000mA

 

 

 

 

Gyártó: Proda
Szín Fekete
Garancia 6 hónap
Súly 500 g

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 14.990 Ft (Nettó 11.803 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba