1. Kiegészítő
  2. Targus ASF121WEU 12,1" betekintésvédő fólia

Targus ASF121WEU 12,1" betekintésvédő fólia

0 értékelés
Átlátszó
Garancia: 2 év
0,03 kg
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
22.990 Ft
(18.102 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
Adatvédelmi fólia tablet, laptop vagy asztali képernyő védelmére.
Bármilyen képernyővel kompatibilis
Anti-mikrobiális.
Tükröződésmentes.
Az információ védelmére a képernyőn  nem kívánt élményt nyújt bármely eszközön 12,1" méretig
A targus betekintésvédő fóliával megóvhatja a  magánéletéta kíváncsi szemek elől akár utazás közben is
Skane ™ M-8 antibakteriális bevonat amely kiemelkedően gátolja a  baktériumok szaporodását, ideális érintőképernyőkhöz is
Reverzibilis képernyőn: fényes oldala biztosítja a leolvashatóságot a közepénél, matt oldalán csökkenti a tükröződést
Három egyszerű rögzítési lehetőség: under-előlap fülekkel, fül útmutatókkal vagy újrafelhasználható ragasztó szalagokkal
Gyártó: Targus
Szín Átlátszó
Garancia 2 év
Súly 0,03 kg
Méret: 26 x 16.5cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 22.990 Ft (Nettó 18.102 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba