MasterCard kedvezmény

  1. Kiegészítő
  2. Proda T200 vezeték nélküli mobiltelefon töltő, fekete

Proda T200 vezeték nélküli mobiltelefon töltő, fekete

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Fekete
Garancia: 6 hónap
250 g
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

A termék ára:
8.490 Ft
(6.685 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
6 hó
Garancia
db

Te is utálod a kábeleket? Akkor a Proda új vezeték nelküli mobiltelefon töltő állomását imádni fogod. Csak ráhelyezed a telefonodat és már töltődik is.

A töltő állomás USB kábelét csatlakoztathatod a laptopodhoz, a konnektorba, vagy akár egy power bank készülékhez. Amint az apró, korongra helyezed a vezeték nélküli töltésre alkalmas telefonodat, az máris töltődni kezd. A kis korong könnyen megbújik a táskádban is, így nap közben is élvezheted a drót nélküli létet.

FIGYELEM! Minden esetben tájékozódj (használati utasítás, gyártó weboldala), hogy a készüléked QI Wireless töltés fogadására alaphelyzetben alkalmas-e, vagy külön, külsõ kiegészítõre van szüksége hozzá!


Proda T200 vezeték nélküli mobiltelefon töltő QI kompatibilis mobiltelefonokhoz, fekete/zöld adatai:
 

  • Minden QI típusú telefonnal kompatibilis
  • Könnyű, praktikus, hordozható kivitel
  • Dc 5V 1500mA

 

Gyártó: Proda
Szín Fekete
Garancia 6 hónap
Súly 250 g

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 8.490 Ft (Nettó 6.685 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba