1. Kiegészítő
  2. Delock Csatlakozó készlet (65338)

Delock Csatlakozó készlet (65338)

0 értékelés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
5.390 Ft
(4.244 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
db
Delock Csatlakozó készlet "4 in 1" (Samsung Galaxy SII)
Termékleírás 
Ez az adapter a delocktól kompatibilis a Samsung Galaxy SII-vel és az micro USB-B interfész segítségével az csatlakozathatja okos telefonját. Ezen felül különböző memória kártyákat használhat pl. SD/SDHCI/microSD mindkét sloton keresztül. Továbbá ön csatlakoztathat egy HDD-t vagy egy USB stick-et az USB-A portba. Az USB micro-B port pedig további energiát biztosít, mikor csatlakozik a HDD-vel. Csak dugja be a mellékelt kábelt az adapterbe és egy szabad USB-A portba. Illetve lehetőség van a Samsung Galaxy SII töltőt egy USB micro-B female porthoz csatlakoztatni az adapteren.

Műszaki leírás 
o Megfelelő Samsung Galaxy SII-hoz
o Csatlakozó: USB micro-B male > 1 x USB-A female HDD részére/ USB stick
1 x USB micro-B female 5 V kizárólag HDD-nek
1 x SD / SDHC I slot
1 x microSD slot
o Közepes adat csak FAT32 formátumban használható
o LED kijelző: power (zöld) / memória felismerés (piros)
o Méretek: 2.6 x 5.46 x 1.1 (H/Sz/M) csatlakozó nélkül 
o Fekete szín 

Rendszerkövetelmények
oTovábbi energia ellátás mikor csatlakoztatja a HDD-t akár az mellékelt kábelt használja akár a már meglévő smartphone áramellátást.
Gyártó: Delock
Szín Fekete
Garancia 3 év
Tartozékok Csatlakozó készlet 4 az 1-ben, USB kábel kb. 60 cm, Használati útmutató
Csatlakozások USB 2.0, microSD, SD, Micro USB B
Méret: 2.6 x 5.46 x 1.1 (H/Sz/M) csatlakozó nélkül

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 5.390 Ft (Nettó 4.244 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba