Black Friday

  1. Kiegészítő
  2. Sandberg Touch wireless optikai fekete touch egér (630-04)

Sandberg Touch wireless optikai fekete touch egér (630-04)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Érzékelő technológia: optikai
Gombok száma: 5 érintőgomb + 1
Raktáron

Átvehető üzletünkben: hétfő 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. november 28, kedd Ingyenes

A termék ára:
5.990 Ft
(4.717 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
A Sandberg vezeték nélküli, érintésérzékeny egere kicsi, prkatikus egér, amely könnyen elfér egy notebook táskában, otthoni irodában vagy akár gyerek kezében. Különlegessége, hogy a felső része teljesen sima, kiemelkedően pontos és rugalmas érintőgörgővel. Nincs szükség szoftver telepítésére a használhatához. Csak csatlakoztassa az USB-vevőt egy USB-porthoz és egere máris használatra kész.

Általános tulajdonságok:

2.4 GHz GFSK technológia
34 RF csatorna
hatótávolság: 6-10 méter
5 érintőgomb
Érintőgörgő
Optikai követés, nincsenek mozgó alkatrészek
Vezeték nélküli optika: 800/1200/1600 DPI (állítható)
3 szintű energiatakarékos mód
2xAAA elemmel működik (nem tartozék)
Vevőegység: USB
Gyártó: Sandberg
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP
Csatlakozások Wifi, Wireless (USB vevő)
Érzékelő technológia optikai
Gombok száma 5 érintőgomb + 1 éritőgörgő
Szín Fekete
Garancia 2 év
Súly 0,1 kg
Méret: 100 x 70 x 35 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: hétfő 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. november 28, kedd Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 5.990 Ft (Nettó 4.717 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba