1. Kiegészítő
  2. Razer Naga Chroma USB lézer fekete gamer egér (RZ01-01610100-R3G1)

Razer Naga Chroma USB lézer fekete gamer egér (RZ01-01610100-R3G1)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
USB
Érzékelő technológia: Lézer
Gombok száma: 19 gomb + görgő
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
32.790 Ft
(25.819 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db

Mechanikus 12 gombos hüvelykujj-rácsozat

A Razer Naga Chroma eredeti 12 gombos hüvelykujj-rácsozata mechanikus kapcsolókkal lett felszerelve az érezhető és hallható visszajelzésért, így minden működtetésről megbizonyosodhatsz.

A hüvelykujj-rácsozat gombjai konkáv alakúak, hogy minden egyes gomb kiálljon. Ennek köszönhetően vakon használd őket, így továbbra is a játékra fókuszálhatsz, és lehetővé teszi, hogy az ösztöneid és reflexeid győzelemre vezessenek.

A világ legpontosabb gaming egérérzékelője 16.000 dpi-vel

A világ legpontosabb, valódi 16.000 dpi-s 5G lézer gaming egérérzékelőjével büszkélkedő Razer Naga Chroma utolérhetetlen pontosságot nyújt, így még nagyobb előnyre tehetsz szert a versenyeden. Az 1 dpi követési távolsággal, és a nem több, mint 0,1 mm-es lift-off cut-off távolsággal azonnal reagálhatsz, miközben ügyesen manőverezel a győzelem felé vezető úton.

Chroma világítás 16,8 millió személyre szabható színnel

A Chroma személyre szabható világítással mind a görgőn, mind a hüvelykujj-rácsozaton a színek lenyűgöző spektrumából választhatsz, hogy testre szabd a Razer Naga Chromádat. Mivel minden régió függetlenül vezérelt a Razer Synapse-en keresztül, ezt a valóban egyedi egeret jellegzetesen a tiéddé teheted.

Dönthető görgő

A Razer Naga Chroma görgője balra és jobbra is dönthető, valamint fel, le, és be is mozog, így több gomb funkcióját látja el akár pusztítójátékokhoz, vagy egy hosszú fórum navigációjához

Játék közbeni MMO konfigurátor

Ha bekapcsolod játék közben a rács-segéd megjelenítő overlay-t, ellenőrizheted, hogy melyik képesség pontosan hol van beállítva a rácson. Akár a teljes egérkonfigurációt is elvégezheted a játékon belül. Sosem kell Alt-Tab-ozni, vagy kilépni egy játékból hogy felkészítsd magad a játékra. Állítsd be az overlay átlátszóságát, hogy a megjelenés kiemelkedőbb, vagy kevésbé tolakodó legyen, ahogy szükséges. Ha a World of Warcraft-tal játszol, van egy különleges konfigurátorunk csak ehhez fejlesztve. Intuitíven fogd meg és húzd a képességeket az overlay-re a testre szabáshoz. Készíts több rácsot, hogy minden szükséges képességed kéz alatt legyen.
Megjegyzés: a játékbeli konfigurátor Windows 7/8/10 alatt támogatott
Gyártó: Razer
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP, Mac OS X 10.8 - 10.11
Csatlakozások USB
Érzékelő technológia Lézer
Gombok száma 19 gomb + görgő
Szín Fekete
Garancia 2 év
Súly 135 g
Méret: 119 x 43 x 75 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 32.790 Ft (Nettó 25.819 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba