1. Kiegészítő
  2. Logitech M705 Marathon wireless lézer fekete egér (910-001949)

Logitech M705 Marathon wireless lézer fekete egér (910-001949)

0 értékelés
Wireless (USB vevő)
Érzékelő technológia: Lézer
Gombok száma: 5 gomb + 1 görgő
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
20.290 Ft
(15.976 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
Logitech® Wireless Mouse M705 egeret csak csatlakoztatni kell és használni… és használni. Ráadásuk jelentősen kevesebb energiát fogyaszt, mint más vállalatok hasonló vezeték nélküli egerei, így akár három teljes éven át használhatjuk elemcsere nélkül. Az egér emellett a hordozható számítógéphez csatlakoztatva hagyható, vezeték nélküli parányi vevőegységgel tartja a kapcsolatot a számítógéppel, így egerünk készen áll az utazásokra bármikor, bárhová és bármilyen időtartamra.

A Logitech M705 vezeték nélküli lézeres egér:

  • Több kattintás. Több görgetés. Nagyobb eredmény. A Logitech® Wireless Mouse M705 jelentősen kevesebb energiát használ, mint más vállalatok hasonló vezeték nélküli egerei
  • A szinte súrlódásmentes, fémből készült görgetőkerék egyetlen görgetésével gyorsan áttekinthetőek a nagyméretű dokumentumok és weblapok
  • Természetesen illik a kézbe, és a kényelem feladása nélkül, elérhető közelségben biztosít több vezérlési lehetőséget. Gyorsan válthatunk a weblapok és az alkalmazások között
  • Az apró, vezeték nélküli vevőegységet állandóan, így utazás közben is a **hordozható számítógéphez csatlakoztatva hagyhatjuk.
  • Finom, érzékeny és pontos kurzorvezérlést tesz lehetővé a hagyományos optikai egerek számára problémát okozó felületeken, például polírozott vagy faerezetű asztalokon is
Gyártó: LOGITECH
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP
Csatlakozások Wireless (USB vevő)
Érzékelő technológia Lézer
Gombok száma 5 gomb + 1 görgő
Garancia 2 év
Szín Fekete
Súly 100 g
Méret: 71 x 109 x 42 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 20.290 Ft (Nettó 15.976 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba