Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Kiegészítő
  2. Logitech M510 wireless lézer fekete egér (910-001826)

Logitech M510 wireless lézer fekete egér (910-001826)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Wireless (USB vevő)
Érzékelő technológia: Lézer
Gombok száma: 4 gomb + 1 görgő
Raktáron

Átvehető üzletünkben: kedd 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. november 22, szerda Ingyenes

A termék ára:
15.790 Ft
(12.433 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
db
Lekerekített formájának, puha gumiborítású fogófelületeinek és praktikus vezérlőinek köszönhetően ez a teljes méretű‘, vezeték nélküli egér biztosabb, kényelmesebb irányítást szavatol és még több lehetőséget nyújt.
Ívelt forma
Bármelyik kezével használhatja, a puha anyagból készült oldalelemeknek és a kellemes formának köszönhetően még többórás használat esetén is kényelmes marad. Előre- és hátraléptető gomb
Ha jobbkezes, a hüvelykujjhoz pozicionált gombok segítségével pillanatok alatt áttekintheti dokumentumait, vagy tallózhat kedvenc webhelyein.
Vízszintes görgetés és nagyítás
Kezében az irányítás. Ujjának egyetlen mozdulatával vízszintesen görgethet a dokumentumokban, illetve nagyíthatja vagy kicsinyítheti a fényképeket és a táblázatokat. Programozható vezérlők
A vezérlőket saját igényeinek megfelelően konfigurálhatja, például alkalmazásváltáshoz, böngészőablakok megnyitásához vagy a videoklipek teljes méretű‘re állításához.
Kétéves elemélettartam
Gyakorlatilag nem kell törődnie az elemekkel. A be- és kikapcsológomb használata és az intelligens készenléti üzemmód hosszabb elmélettartamot biztosít, a töltöttségjelző LED pedig megelőzi a kellemetlen meglepetéseket.
Logitech Unifying vevőegység
Az apró vevőegységet hordozható számítógépében hagyhatja. Ráadásul egyszerű‘en adhat hozzá másik kompatibilis vezeték nélküli egeret vagy billentyű‘zetet is, és így elkerülheti a több USB-vevőegység használatából adódó vesződséget.
Lézeres mozgáskövetés
A lézeres pontosság nyújtotta egyenletes mozgáskövetés előnyeit szinte bármilyen felületen érzékelheti.
Mű‘szaki jellemzők:
Rendszerkövetelmények
Windows rendszerű‘ számítógép • Windows®; XP, Windows Vista®, Windows® 7 • USB-port Mac® rendszerű‘ számítógép • Mac OS® X operációs rendszer (10.4 vagy újabb) •
USB-port

Jótállási információ • Három év korlátozott jótállás a hardverre
A csomag tartalma • Egér • Logitech Unifying vevőegység • 2 darab AA méretű‘ elem (előre behelyezve) • Felhasználói dokumentáció
Gyártó: LOGITECH
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP, Mac OS X 10.4 vagy újabb
Csatlakozások Wireless (USB vevő)
Érzékelő technológia Lézer
Gombok száma 4 gomb + 1 görgő
Szín Fekete
Garancia 3 év
Súly 100 g
Méret: 90x50x33 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: kedd 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. november 22, szerda Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 15.790 Ft (Nettó 12.433 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba