1. Kiegészítő
  2. LOGILINK - Optical Bluetooth mouse illuminated fekete mintás (ID0172)

LOGILINK - Optical Bluetooth mouse illuminated fekete mintás (ID0172)

0 értékelés
Bluetooth
Érzékelő technológia:
Gombok száma: 3 db+scroll
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
6.890 Ft
(5.425 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
  <body id="cke_pastebin" style="position: absolute; top: 2.00284px; width: 1px; height: 580px; overflow: hidden; margin: 0px; padding: 0px; left: -1000px;"><span style="color: rgb(33, 33, 33); font-family: arial, sans-serif; font-size: 16px; white-space: pre-wrap; background-color: rgb(255, 255, 255);">Egér típus Optikai Bluetooth csatlakozó Maximális felbotás 1600 dpi Gombok száma n / a Scroll 1 DPI kapcsoló Nem LED háttérvilágítás Nem További jellemzők • fénnyel szabályozó gomb alsó tokon  • Bal / jobb oldali kialakítás  • Bluetooth v3.0  • 800/1200/1600 DPI választható  • Legfeljebb 10 m munkatávolság  • Újratölthető polimer akkumulátorral</body>
Gyártó: Logilink
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP
Csatlakozások Bluetooth
Gombok száma 3 db+scroll
Szín Fekete mintás
Garancia 2 év

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 6.890 Ft (Nettó 5.425 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba