1. Kiegészítő
  2. GIGABYTE GM-M6900 USB optikai fekete gamer egér

GIGABYTE GM-M6900 USB optikai fekete gamer egér

0 értékelés
USB
Érzékelő technológia: optikai
Gombok száma: 7 programozható gomb
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
7.690 Ft
(6.055 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db

Gigabyte Vezetékes egér M6900

 

3200 DPI-s, precíziós optikai érzékelő
A professzionális minősítésű optikai érzékelő optimális követési felbontást biztosít az egér precíz vezérléséhez és mozgatásához. Gyorsabb egérmozgás akár 30 G plusz gyorsulással.


4 irányba dönthető kerék

A sokoldalú, 4 irányba dönthető kerék segítségével gyorsan és egyszerűen navigálhat az asztali számítógépén. 
* Elképzelhető, hogy a funkció teljeskörű használatához le kell töltenie a GIGABYTE FORCETM szoftvert.


3-fázisú DPI-beállítási lehetőség

 A 800, 1600 és 2000 DPI között állítható, 3-fázisú DPI-kapcsoló és a 3-fázisú LED-jelzőfények segítségével pillanatok alatt beállíthatja a DPI értékét. 
*A hardver alapú érzékenység maximális beállítása 3200 dpi

7 programozható gomb

Az M6900 egér egy exkluzív, egyszerűen használható alkalmazással kombinálva lehetővé teszi a gombbeállítások, érzékenységek testreszabását, illetve a billentyűzeten lévő billentyűk lenyomásának szimulálását a felhasználó saját igényeinek megfelelően.

*A gombok beprogramozásához töltse le az alkalmazást a GIGABYTE hivatalos webhelyéről.

Csúszásmentes gumimarkolat a kényelmet szolgáló formai kialakítással

A csúszásmentes, ergonomikus kialakítású gumimarkolat csökkenti a csukló megterhelését, és fokozza a kényelmet, amikor az egeret hosszabb ideig használja.


Rendkívül tartós USB-kábel

Az 1,8 méter hosszú, rendkívül tartós kábel az aranybevonatú USB-csatlakozóval stabil és optimális jelátvitelt tesz lehetővé.

Gyártó: Gigabyte
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP
Csatlakozások USB
Érzékelő technológia optikai
Gombok száma 7 programozható gomb
Szín Fekete
Garancia 1 év
Súly 130 g
Méret: 120x80x50 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 7.690 Ft (Nettó 6.055 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba