Karácsonyi akciók

  1. Kiegészítő
  2. LOGITECH MK220 wireless magyar fekete billentyűzet + egér (LGBEMK220)

LOGITECH MK220 wireless magyar fekete billentyűzet + egér (LGBEMK220)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Magyar kiosztású,numerikus
Wireless (USB vevő)
Raktáron

Átvehető üzletünkben: hétfő 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

A termék ára:
8.390 Ft
(6.606 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
Logitech Wireless Desktop MK220 rendkívül kis méretű billentyűzetből és egérből álló szett. A megbízható vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően akár 10 méteres távolságból is szabadon használható késedelem és akadozás nélkül. Energiatakarékos kialakítása a billentyűzet esetén akár 24 hónapos, míg egér esetén akár 5 hónapos használatot biztosít elemcsere nélkül.

A Logitech Wireless Desktop MK220 billentyűzet + egér tulajdonságai:

  • Korszerű, 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia
  • Késedelem-, akadás-, interferenciamentes működés
  • 128 bites AES szabványú titkosítás
  • Energiatakarékos kialakítás
  • Minimalista megjelenés
  • Plug&Play funkció
  • Szinte hangtalan gépelés
Gyártó: LOGITECH
Billentyűzet Magyar kiosztású,numerikus bilentyűkkel + egér
Csatlakozások Wireless (USB vevő)
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP
Tartozékok Wireless optikai egér
Szín Fekete
Garancia 2 év
Súly 450 g

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: hétfő 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 8.390 Ft (Nettó 6.606 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba