Huawei ajándékcsomaggal

  1. Kiegészítő
  2. Logitech K480Multi-Device bluetooth angol billentyűzet (920-006367)

Logitech K480Multi-Device bluetooth angol billentyűzet (920-006367)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
angol kiosztású,
Bluetooth
Windows 7 / 8 vagy újabb, Mac OS X
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
19.890 Ft
(15.661 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db

Logitech K480 Multi-device bluetooth billentyűzet fehér 
 

A Bluetooth® Multi-Device Keyboard K480 egy számítógépekhez készült egyedi, több eszközzel használható billentyűzet… amely táblagéppel és okostelefonnal is működik. Az Easy-Switch™ tárcsával egyszerűen válthat 3 csatlakoztatott, vezeték nélküli Bluetooth-eszközön való gépelés között, a beépített dokkolóegység pedig az írás során is az olvasáshoz megfelelő szögben tartja telefonját vagy táblagépét. Akár Windows, Mac vagy Chrome rendszerű számítógépet, akár Android vagy iOS rendszerű táblagépet vagy okostelefont használ, a már megszokott billentyűzetkiosztás áll rendelkezésére a leggyakrabban használt összes billentyűparanccsal.

P/N:920-006367

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7 / 8 vagy újabb, Mac OS X vagy újabb, iOS 5 vagy újabb, Android 3.2 vagy újabb 
Bluetooth: Igen 
Elem/ akkumulátor típusa: 2 x AAA 
Szín: Fehér 
Szélesség: 299 mm 
Magasság: 20 mm 
Mélység: 195 mm

Gyártó: LOGITECH
Billentyűzet angol kiosztású, számítógépekhez készült egyedi, több eszközzel használható billentyűzet
Csatlakozások Bluetooth
Támogatott Operációs rendszer Windows 7 / 8 vagy újabb, Mac OS X vagy újabb, iOS 5 vagy újabb, Android 3.2 vagy újabb
Tartozékok Elem/ akkumulátor típusa: 2 x AAA
Szín Fehér
Garancia 2 év
Súly 423g
Méret: 299 x 20 x 195 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 19.890 Ft (Nettó 15.661 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba