1. Kiegészítő
  2. Genius KB-8000X wireless magyar billentyűzet+egér

Genius KB-8000X wireless magyar billentyűzet+egér

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
magyar teljes méretű, numerikus
Wireless (USB vevő)
Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
5.690 Ft
(4.480 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db
KB-8000X
Vezeték nélküli multimédiás billentyűzet és egér


Próbálja ki a 2,4 GHz-es vezeték nélküli multimédiás billentyűzet és egér következő generációját, a Genius KB-8000X-et.
A termék megbízható 2,4 GHz-es adatátvitelt biztosít a gördülékeny munka és a folyamatos adatkapcsolat garantálásához. Az alacsony fekvésű billentyűk maximális gépelési kényelmet és alacsony zajszintet biztosítanak.
A 12 multimédiás, Office és internetes gyorsbillentyűvel gyorsabban végezheti a feladatait. A kényelmes gépelés és a helyes testtartás érdekében a billentyűzethez külön csuklótámasz tartozik.
Az 1200 dpi felbontás hatékony kurzorkövetést, illetve gördülékeny és pontos kurzormozgást biztosít. A különleges formatervezés kiváló irányíthatóságot garantál, akár bal- vagy jobbkezes használatot választ.
A billentyűzet és az egér beállítása egyszerű: csak helyezze be az elemeket, csatlakoztassa az apró adóvevőt, és már el is kezdhet gépelni!
Gyártó: Genius
Billentyűzet magyar teljes méretű, numerikus billentyűkkel, cseppálló,multimédiás + egér
Csatlakozások Wireless (USB vevő)
Támogatott Operációs rendszer Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
Szín Fekete
Garancia 1 év
Súly 527 g
Méret: 46 x 17.2 x 2.9 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 5.690 Ft (Nettó 4.480 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba