Készlet / kiszállítás

Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.

Amennyiben a termék azonnal átvehető,  a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. Pick Pack pontra való rendelésre 250 000 Ft-os értékhatárig van csak lehetőség.

Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
 
Amennyiben a termék raktáron van, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követően 2-3 nap alatt, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3-4 nap alatt helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
 


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba