Társ a mindennapokban


Sokan megfizethetetlen luxusnak tartják a 2-in-1 gépeket, a Lenovo Yoga 510-es szériája viszont elérhető áron kínálja a laptopok és táblagépek előnyeit.
Társ a mindennapokban
2016
okt
29

Korábban már foglalkoztunk a Yoga 900-as családdal, most pedig egy sokkal földhözragadtabb sorozat, a Yoga 510 lesz a középpontban. A Lenovo ezzel a termékcsaláddal szerette volna mindenki számára elérhetővé tenni az átalakítható gépeket, ez azonban szerencsére egyáltalán nem azt jelenti, hogy le kéne mondanunk a megbízható hardverről, az igényes kialakításról vagy az extra funkciókról.

Érintésérzékeny kijelző

A hatodik generációs Intel processzor mellé akár 8GB RAM-ot és 1TB-os merevlemezt is választhatunk, így sem az adatok tárolásával, sem a programok futtatásával nem lesz problémánk. A több különböző méretben is elérhető Full HD IPS kijelző természetesen érintésérzékeny, így azt 360-fokban áthajtva táblagépként is használhatjuk a notebookot. A Windows 10-es rendszer automatikusan felismeri, hogy épp milyen módban vagyunk, és ehhez igazítja a kezelőfelületet.
 

Gyors feltöltés

A strapabíró műanyag ház alig több mint 2cm vastag, a Yoga 510-es gépek súlya pedig nem haladja meg a két kilót, így kézben tartva is kényelmes a használata. Az egyetlen feltöltéssel akár 8 órán át is használható notebookot a gyorstöltésnek köszönhetőn kevesebb mint három óra alatt 100%-ra tölthetjük, így akár otthon, akár a munkahelyünkön, akár utazás közben használnánk a gépet, nem kell folyton konnektorok után kutatni.

A Yoga 510-es szériát bátran ajánljuk azoknak, akik elérhető áron szeretnék élvezni a notebookok és táblagépek minden előnyét, de nem akarnak lemondani az erős, megbízható hardverről sem.

Szerző: Berze András

yoga 900 | yoga 510 | yoga | lenovo