Mit hozzon a nyuszi? - ajándékötletek húsvétra


Meglepnéd szeretteidet valamivel húsvétra? Nem tudod eldönteni, mire költsd a locsolópénzed? Segítünk a választásban.
Mit hozzon a nyuszi? - ajándékötletek húsvétra
2017
ápr
05

Bár a házról házra járva locsolkodásnak már nincs akkora hagyománya, mint 10-15 évvel ezelőtt, a húsvét továbbra is azon kevés alkalmak egyike, amikor általában még az egyébként egymástól távol élő családtagok is összegyűlnek. Ilyenkor sokan kedveskednének valamilyen ajándékkal szeretteiknek, de nagyon nehezen találják meg a megfelelő ajándékot. Összegyűjtöttünk pár dolgot, aminek mindenki örül majd.

Fitnesz karkötő
Itt a tavasz, megjött a jó idő, ez pedig tökéletes alkalom arra, hogy végre kimozduljunk egy kicsit. Ilyenkor jön jól egy aktivitásmérő fitnesz karperec, amivel a legyalogolt kilométereket, megtett lépések számát, elégetett kalóriákat, vagy épp a pulzusunkat mérhetjük. Ezzel a módszerrel egyszerűen figyelemmel követhetjük a teljesítményünket és a fejlődésünket is. Az általában androidos és iOS-es telefonokkal is szinkronizálható kütyük értesítenek a bejövő hívásokról és emailekről, és alvásminőség-figyelésre is képesek, így nem csak az aktív óráinkat követhetjük, hanem a pihenésünket is elemezhetjük, hogy a legtöbbet hozhassuk ki az éjszakákból.

Notebooktáska
A sportolás mellett jó idő esetén érdemes egyéb szabadidős tevékenységekhez, vagy aki teheti, munkához is kimozdulni otthonról. Mennyivel hangulatosabb kilüni a verőfényes napsütésben egy parkba, és onnan elküldeni az emaileket, mint az irodából? Ha szeretnénk utazás közben is biztonságban tudni a notebookunkat, akkor érdemes egy ehhez megfelelő táskát választani. Ma már nem csak unalmas fekete válltáskák között szemezgethetünk, rengeteg divatos modell van a piacon, sőt, egyre népszerűbbek a párnázott hátizsákok is, amelyekbe a laptopunk mellett rengeteg egyéb dolgot is bepakolhatunk.

PowerBank
Ha már a szabad ég alatt akarunk dolgozni, vagy csak egy hosszabb túrára indulnánk, érdemes bebiztosítani magunkat arra az esetre, ha esetleg lemerülnének az elektromos eszközeink. Egy méretesebb Power Bank segítségével nem csak az okostelefonunkat, táblagépünket vagy iPodunkat tölthetjük fel, hanem akár a notebookunkat is, ha az támogatja az USB-C csatlakozón keresztüli töltést. Érdemes a nagyobb kapacitású, minőségi példányok mellett dönteni, hiszen ezek akár több eszközt is képesek gyorsan és biztonságosan feltölteni.

Huawei P10
Ha valaki új okostelefonban gondolkozik, annak mindenképp érdemes közelebbről szemügyre vennie a Huawei új csúcsmobilját, ami a többiekhez képest jóval elérhetőbb áron kínálja ugyanazt a teljesítményt. Az elegáns fém házzal, gyönyörű képeket készítő dupla hátlapi kamerával, ujjlenyomat-olvasóval, Dual-SIM támogatással és méretes akksival érkező készülék mellé akár a kiegészítőkkel megpakolt Gift Boxot is bezsákolhatjuk, amiben tripod állvány, szelfibot, külső akksi, és a gyorstöltéshez szükséges számos egyéb kiegészítő is helyet kapott. Jelenleg ez az egyik legimpozánsabb készülék a piacon, a baráti árazás pedig még vonzóbbá teszi, hiszen jóval sokkal olcsóbban juthatunk hozzá, mint mondjuk a Samsung hamarosan befutó üdvöskéjéhez, a Galaxy S8-hoz.

Ha valaki ezeknél nagyobb ajándékban gondolkozik, az akár egy notebookot is választhat. Nemrég már adtunk néhány tippet, hogy milyen szempontok szerint érdemes gépet választani, ha hosszú távra tervez az ember, ezeket érdemes ilyenkor is szem előtt tartani. Emellett azt is érdemes figyelembe venni, hogy most több tucat Acer, HP és Dell gép közül választhattok, amelyeket 6 havi részletre, 0% THM-mel vihettek haza.

Szerző: Berze András