​Mi kell a nőnek? 6+1 szempont, ami alapján a nő választ... telefont


„A telefonnal lehessen jól telefonálni és kész." – mondta gyakran apám, én meg igazat adtam neki. Egészen addig a pontig, amikor a mobilokkal is lehetett már fotókat készíteni. Mert az mennyire király már, hogy végre le tudod fotózni magadat a dolgokat, és nem kell hozzá semmilyen különösebben bonyolultabb technikai eszköz, hogy jó képeket készíts (magadról).
​Mi kell a nőnek? 6+1 szempont, ami alapján a nő választ... telefont
2016
okt
20

Szóval nekem a telefon főleg erre kell. Mármint, hogy szép képeket készítsek. Na jó, nemcsak magamról, hanem mindenről, mert így dokumentálom a világot. És itt van a zsebemben vagy a táskámban az egész életem, a naptáram, az edzési adataim, a receptek, az ételek, amiket a receptekből főztem, meg a fotók mindenkiről, akit szeretek, tehát rengeteg szelfi van a készülékben.

Egyébként sincsenek különösebb technikai elvárásaim egy kütyüvel szemben. Hogyan is volna, hiszen amihez nem értek, és fogalmam sincs arról, miként működik, arról nem is tudom eldönteni, mit kellene tudnia.

Ezért hát ezen szerény szempontok alapján választok magamnak telefont:

#1. Ne legyen iPhone semmiképp, mert a hanyatló nyugat ópiumát én nem vagyok hajlandó letüdőzni. Ráadásul a laptopok, amiken dolgozom sem kompatibilisak az almás cuccal. Ráadásul már három iPhone-t is összetörtem, mert vacak gyenge anyagból van és kész. Ennyi, nem kell többet.

#2. Legyen jó a kamerája. Sokpixeles, vagy hogy mondják. Ha már ennek a két alapvető elvárásnak megfelel, akkor eléggé nyert ügye van a mobilnak nálam. Tehát egy jó kamerás nem ájfon kell.


#3. Szép legyen. Ez fontos.

#4. Nagy legyen. Ez még fontosabb, mert nem bírom, ha valami kicsi. Azért, mert nem látom a betűket, miegymás.

#5. Legalább egyvalami csillogjon rajta. Ez nem annyira életbevágó, tokkal meg lehet oldani a problémát.

#6. Ha leejtem, ne törjön össze, ha lehet. (Nem sokszor ejtem le a telóimat, így ez nem annyira nagy elvárás szerintem.)

+1. Ne kelljen két óránként tölteni. Nem haragszom meg, ha fél napig bírja az akksi.

+ még 1.: Ha tudjátok hol lehet szerezni olyan telefonra szerelhető lámpát, ami szelfinél megvilágítja az arcom, szóljatok.

Köszi, puszi: Szentesi

Szerző: Szentesi Éva

akkumulátor | középkategóriás okostelefonok