Lépésről lépésre így állíthatod vissza az elvesztett fájlokat Iphone-odon


Hogyan lehet helyreállítani az elveszített fájlokat iPhone-on 4 lépésben ? Egy iPhone használata szórakoztató és egyben izgalmas is, de vannak olyan esetek, amikor a készülék meghibásodhat és ennek eredményeként előfordulhat a fájlok elvesztése. Ezzel mindenkinek szembe kell nézni, nem is beszélve arról, hogy vannak olyan helyzetek, amikor a tartalom véletlenül kerül törlésre és az adatok nincsenek kimentve a felhőbe. Ilyen problémák előfordulhatnak bármikor és sajnos erre ajánlatos felkészülnöd, mielőtt a baj bekövetkezik.
Lépésről lépésre így állíthatod vissza az elvesztett fájlokat Iphone-odon
2016
aug
30

Milyen fájlvesztési problémákkal találkozhatsz ?
  • A fájlveszteség, ahogy már említettem egy óriási probléma világszerte és ennek következtében továbbra is ez a fő oka annak, hogy a vállalatoknak sok a vesztesége. De ugyanez történik az otthoni felhasználók esetében is, főleg akkor, amikor gyakran fordul elő ez az adatvesztés.
  • A fájlok elveszhetnek, kitörlődhetnek véletlenül, vagy a készülék meghibásodása következtében is. Ilyen probléma gyakran előfordul és akkor gyorsan kell cselekedni.
  • A készülék megsérül vagy elveszik. Nem túl gyakori, hogy ez megtörténik, de ha ez az eset áll fent, akkor a probléma kezelésére a legjobb módszert kell alkalmaznod.
  • Az iPhoneod-at vírusok támadják meg. Ebben az esetben sok probléma adódhat, különösen akkor, ha előzőleg nem hoztál létre mentési fájlt.
  • iPhone jailbreak, iOS frissítés, vagy gyári alapállapotba állítás is okozhat problémát egy iPhone esetén. Ezért minden esetben szükséged van egy olyan megoldásra, mellyel visszaszerezheted az adatokat iPhoneod-on vagy gyakrabban készítesz backup fájlokat már az elején.
  • A legrosszabb eset az, amikor az iPhone az elfelejtett jelszó következtében zárol és nem férsz hozzá a telefonodon a tartalomhoz, így okozva neked nem kis bosszúságot ez a szituáció.

Van megoldás erre ? Igen !

Az iMyfone D-Back ingyenes változatai az iPhone Data Recovery vagy iPhone Data Recovery for Mac olyan alkalmazások, melyeket direkt azért hoztak létre, hogy kifejezetten az iPhone fájlokat tudd visszaszerezni egy biztonságos módon - függetlenül attól, hogyan vesztetted el őket.

Íme a négy lépés

#1: Ezek a lépések valójában nagyon egyszerűen végrehajthatóak. Mindössze annyit kell tenned, hogy töltsd le és telepítsd a programot, majd kattints a “Start” opcióra. Ezután válaszd ki a használni kívánt üzemmódot, mely lépések nem sok idődet veszik el.

iMyfone alkalmazás

#2: Aztán csak válaszd ki azt a fájlt, amit visszaszeretnél állítani.

okostelefon árak

#3: Miután ez megtörtént, ekkor a készülékedről be kell olvasni az adatokat ( klikk ide:“Scan” ) , vagy letölteni a mentési fájlokat. Attól függően, hogy mennyi tartalom van a készülékeden, ez eltarthat egy kis ideig. Türelmesen várd meg, amíg a folyamat befejeződik !

apple iphone

#4: Az utolsó lépés megköveteli, hogy nézd meg a végeredményt és ellenőrizd le azokat a fájlokat, melyeket visszaállítanál. Ezután már csak annyit kell tenned, hogy megnyomod a " Recover " gombot és megvárod, amíg a folyamat befejeződik.

apple okostelefon

Következtetés

Ahogy te is láthatod az iMyfone D-Back egy nagyszerű megoldás arra, ha jó minőségű és gyors adatvisszaállítást szeretnél megtapasztalni egy pozitív felhasználói élménnyel párosulva. Az alkalmazás a könnyed felhasználás érdekében jött létre, ezért nem lesz problémád visszanyerni az Apple okostelefon fájlokat, mint például a képeidet, videóidat és alkalmazásaid adatait. Csak próbáld ki őket most és téged is lefog nyűgözni a hatékonyságuk !

Forrás: imyfone.com

Szerző: Pásztor Zsolt

iphone adatok mentése | apple okostelefon | otthoni felhasználók