Kicsi a bors, de erős


A Dell mérnökei a legjobb hardvereket válogatták össze, az XPS 13 azonban ezzel együtt is könnyű és kecses maradt.
Kicsi a bors, de erős
2016
okt
26

Az elmúlt években minden gyártó egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a mobilitásra, aminek köszönhetően a notebookok folyamatosan zsugorodnak anélkül, hogy fel kéne adnunk a kényelmes használatot, a nagy felbontású kijelzőt vagy az erős hardvert.

A szinte keret nélküli kijelzőnek köszönhetően a Dell 13 hüvelykes gépe csak néhány milliméterrel nagyobb, mint a 11”-os Macbook Air, ami bizony tiszteletreméltó teljesítmény.

A kellemes tapintású szénszálas kompozit házban egy Intel Core i7-es processzor dolgozik 8GB RAM társaságában, a programjainkat pedig egy 256GB-os SSD-ről tölti be a rendszer, így minden alkalmazás pillanatokon belül a rendelkezésünkre áll.


A mindössze 15mm vastag ház ellenére sem kell lemondanunk a két USB3.0, Mini Display és Ethernet csatlakozókról, ezek mellé pedig még egy három az egyben memóriakártya-olvasónak is maradt hely.

A mindössze 1,2 kilós gép tökéletes választás azoknak, akik hétköznapi használatra vagy munkához szeretnének egy megbízható, erős gépet, ami elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy bárhová magunkkal vihessük.

Szerző: Berze András

dell 13 | dell