Dell Inspiron 5567 – a lehetőségek tárháza


Nem könnyű még egy olyan sokoldalú termékcsaládot találni a piacon, mint az Inspiron 5567-es széria, ami kicsiknek és nagyoknak is ideális választás.
Dell Inspiron 5567 – a lehetőségek tárháza
2016
dec
13

Mindenki másra használja a laptopját, vagy legalábbis más célból vásárolja meg azt.

Van, akinek munkára, és van, akinek játékra, esetleg multimédiás tartalomfogyasztásra kell elsősorban, de lássuk be, hogy viszonylag ritkán fordul elő, hogy a gépen csak egyetlen programot futtatunk. Néha mindenki elindít egy videót, vagy épp arra van szüksége, hogy az alkalmazások töltődjenek be gyorsan. Ilyenkor pedig meghálálja magát, ha okosan választottunk gépet, és egy sokoldalú notebook mellett tettük le a voksunkat.

Lehetetlen olyan notebookot gyártani (legalábbis megfizethető áron), ami mindenki igényeit maradéktalanul kielégíti, ezért is döntött úgy a Dell, hogy megalkotják az Inspiron 5567-es termékcsaládot, melynek egyes tagjait a különböző felhasználói igényekhez (és nem utolsó sorban pénztárcákhoz) igazították.

Ennek köszönhetően mindegy, hogy alsó-középkategóriás, vagy komolyabb feladatok elvégzésére, esetleg játékra is alkalmas notebookot keres-e valaki, ezekkel a gépekkel nem nagyon lehet mellélőni.

Már a legolcsóbb modellbe is egy Intel Core i5-ös processzor, 4GB RAM és egy 1TB-os merevlemez került, ami ha videoszerkesztéshez nem is feltétlen elegendő (bár egy rövid anyagot még össze lehet vele dobni), hétköznapi használat során minden gond nélkül megállja a helyét. Természetesen itt is a megszokott Dell minőség vár ránk, a mutatós dizájn mellett masszív kialakítással van dolgunk, amihez 3 év garancia is jár, így nem kell azon izgulnunk, hogy a laptop hamar megadja magát.

Gyorsabb processzorra, nagyobb felbontású kijelzőre, vagy több memóriára van szükség? Esetleg kéne egy SSD is a gépbe? Vagy a videokártya a prioritás, mert játszani is akarunk?

Az Inspiron 5567-es család több tucat taggal rendelkezik, amivel a gyártó megpróbálta lefedni a teljes palettát, így a már említett konfigurációtól kezdve egészen a Core i7-es processzorral, 16GB RAM-mal és 4GB VRAM-mal rendelkező videokártyával szerelt felső kategóriás notebookig minden köztes megoldást is megtalálunk, így érdemes megismerkedni az egyes modellekkel és az igényeinket legjobban kielégítő notebookot választani.
 

Szerző: Berze András

notebook vásárlás előtt | laptop vásárlás tanácsok | érték | ár