Kategória: TESZTEK

2017
okt
18

Mesterséges intelligenciával hódít a Huawei Mate 10

Nem sokkal a legújabb iPhone-ok után megérkezett a Huawei kihívója, amely nemcsak tudásban és teljesítményben, hanem árban is felveszi majd a versenyt az Apple üdvöskéjével.

komment

2017
okt
17

Megérkezett a Huawei 360°-os panorámakamerája

Mindössze 30 grammos, okostelefonra illeszthető, hordozható panoráma kamerát dobott piacra a Huawei.  Az új okostelefonos kiegészítővel 360 fokban 13 megapixeles képek és full HD videók, valamint a virtuális valóságot támogató térhatású felvételek is készíthetők.

komment

2017
aug
18

Így lett a Razer a világ legnépszerűbb gamer márkája

Szinte semmit nem költenek marketingre, mégis mindenki ismeri a termékeiket, és sokak leghőbb vágya, hogy egyszer kizárólag Razer cuccok legyenek az asztalon. De hogyan lett a Razer ekkora név a gamingben?

komment

2017
jún
17

Fujitsu Lifebook – a mobilis útitárs

A megújult Lifebook széria elsősorban azok számára lehet ideális választás, akik gyakran utaznak, de ilyenkor sem szeretnének lemondani a kényelemről, a biztonságról és a teljesítményről.

komment

2017
máj
23

A kínai már nem gagyi

Sokan még mindig a gyenge minőséggel azonosítják a Kínából érkező dolgokat, az okostelefonok piacán azonban egy egészen más trend alakult ki az elmúlt években, így nem véletlenül lettek egyre népszerűbbek ezek a mobilok.

komment