Refurbished akció

ASUS Transformer 3 T305CA

A hordozható PC újradefiniálva.
Hordozható. Kényelmes. Bővíthető.
Amikor az ASUS Transformer 3-ra nézel, magát a fejlődést láthatod. A legjobb anyagokból készítve és szakértelemmel tervezve, hogy olyan vékony és könnyű lehessen, amennyire csak lehetséges, az ASUS Transformer 3 teljes kényelmet nyújt, elképesztően bővíthető és tökéletesen hordozható — végtelen lehetőségeket tár fel számodra! Legyél kreatív az ASUS Pen-nel. Élvezd a zenét az Audio Pod-dal. Játssz a ROG XG Station 2-vel Legyél produktív a Universal Dock-kal. Csinálj többet. Csináld jobban. Csináld az ASUS Transformer 3-mal.
Szaktudás
A legjobb anyagok, kiválóan megtervezve
Az ASUS Transformer 3 egy megdöbbentő példája a tervezői munkának. A gyönyörű tabletet tömör alumíniumból faragják ki egy olyan gyártási folyamatban, amely több mint 100 számítógép által vezérelt vágási fázist tartalmaz. Ez a fejlett anyag olyan erős és könnyű, hogy lehetővé tette, hogy egy csodás 6,9 mm vékony eszközt hozzunk létre, amely mindössze 695 g súlyú. Azonban ennyivel nincs vége: adtunk neki egy gyönyörű fonott fém felületet az utolsó simítások előtt — briliáns gyémántcsiszolt szélkiemeléssel. A te eszközöd megalkotva a mi szenvedélyünk által.
Képernyő
Pixelek tökéletesítve
Az ASUS Transformer 3 12,6 hüvelykes kijelzője valóban figyelemre méltó. Nem elég, hogy nagyszerű részletességet kínál a 3K (2880 x 1920 pixeles) felbontással és a 275 ppi pixel sűrűséggel, de extra széles színskálával is rendelkezik, 121% sRGB és 85% NTSC. Ha ez a sok rövidítés neked túl sok, akkor egyszerűen fogalmazva ez azt jelenti, az ASUS Transformer 3 pontosabb — és élettel telibb színeket — képes megjeleníteni mint a legtöbb riválisa, vagyis a képek sokkal természetesebbek és valóság hűbbek. Amit létrehozol, azt látod.
SonicMaster Premium
Négy hangszóró, rendkívüli hang
Ha hangról van szó, akkor az ASUS Transformer 3 más, mint bármely laptop, vagy tablet. Nem kevesebb, mint négy erőteljes hangszórója van — mindegyik az osztályukban a legnagyobb hangtekerccsel rendelkezik— az okos erősítő technológiánkkal kombinálva, hogy a legmegdöbbentőbb, teljes terjedelmű, magával ragadó hangot kínáljuk. És ez nem minden — okos algoritmusok teszik lehetővé, hogy az ASUS Transformer 3 automatikusan állítsa a hang irányát, így bármilyen pozícióban is legyen a tablet, mindig optimális hangminőséget fogsz hallani.
Teljesítmény
Erő az alkotáshoz
Bármit könnyedén létrehozhatsz a 7. Gen Intel® Core™ processzorral, a 8 GB-os gyors LPDDR3 RAM pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén megbirkózz a legkeményebb feladatokkal is. A Thunderbolt™ 3 interfész hihetetlenül gyors, 40 Gbps adatátviteli sebességet kínál az USB-C porton keresztül — ez 80-szor gyorsabb, mint az USB 2.0 — és a külső 4K UHD kijelzőket is támogatja. És ez nem minden: a sokoldalú, bármely oldallal felfele használható USB-C csatlakozók támogatják az USB 3.1 Gen 2 eszközöket is, akár 20 Gbps sebességgel, 40-szer gyorsabbat, mint az USB 2.0! Az elképesztő teljesítmény nem is annyira elképesztő, hogyha az akkumulátor megadja magát, ezért az ASUS Transformer 3 egész napon át tartó akkumulátoridőt biztosít — kitart egy mozgalmas munkanapon keresztül és még egy élvezetes éjjeli szórakozáson át. Ráadásul, ha eljön a töltés ideje, nem kell sokáig várni: a gyorstöltő technológia azt jelenti, hogy akár 60%-ra is feltöltheted az akkumulátort, mindössze 50 perc alatt!

* A Thunderbolt és a Thunderbolt logó az Intel Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
ROG XG Station 2
Kapcsolódj egy másik valósághoz
Az ASUS Transformer 3 rendelkezik néhány valóban forradalmi képességgel, például képes kapcsolódni a ROG XG Station 2 külső grafikus dock-hoz a Thunderbolt™ 3 interfészén keresztül. Ez azt jelenti, hogy asztali szintű játék grafikát adhatsz hozzá — egészen az NVIDIA® GeForce® GTX™ 980 GPU-ig — mindazzal a teljesítménnyel, amire szükség lehet a legújabb játékokhoz és még akár a virtuális valóság (VR) applikációkhoz is.
VR
Váltsd valóra a képzeletedet
Az ASUS Transformer 3 bevezet téged az elképesztő VR világokba, egyszerűen csak csatlakoztatni kell a ROG XG Station 2-höz az erőteljes grafikus kártyát, ami akár NVIDIA® GeForce® GTX™ 980 GPU is lehet. Akár VR játékot szeretnél játszani, akár magával ragadó VR videókat nézni, addig mehetsz, amíg a képzeleted enged. Az ASUS Transformer 3 a legelső 2 az 1-ben eszköz, aminek asztali szintű képességei vannak.
4K játék
Asztali szintű játék
A 4K UHD játék négyszer annyi pixelt biztosít, mint a Full HD, ez magával ragadó, hiper valósághű játékélményt garantál. Látnod kell, hogy elhidd. Az ASUS Transformer 3 külső grafikus dock és a 4K UHD kijelző az útlevél a valósághűség egy új, elképesztő világába!
Biztonságos
Hozzáférés egyetlen érintéssel
Az ASUS Transformer 3 beépített ujjlenyomat érzékelőjének egyetlen érintésével feloldhatod az ASUS Transformer 3-mat, egy másodperc alatt, a jelszó begépelése nélkül! Ez egy biztonságos, gyors, és elképesztően kényelmes módja, hogy hozzáférj az összes személyes anyagodhoz.
Billentyűzet és touchpad
Egy páratlan billentyűzet
Az ASUS Transformer 3 egy innovatív ASUS Transformer Sleeve billentyűzettel rendelkezik, amely két különböző szögből támasztja meg az ASUS Transformer 3-mat, így könnyen beállíthatod a testtartásodhoz mérten. Akár állsz, ülsz, vagy másoknak mutatsz valamit, mindig megtalálhatod a tökéletes pozíciót. A vékony billentyűzetnek egyéb titkai is vannak. Ez egy laptop minőségű, háttér világításos billentyűzet 1,4 mm billentyűúttal az ultra kényelmes gépelés érdekében. Rendelkezik egy nagyméretű, üvegborítású touchpad-dal, amely nagy érzékenységet és még precízebb irányítást kínál, valamint támogatja a Windows többujjas működtetést.
Stylus
A kreativitásodhoz mérten tervezve
Intuitív, természetes és könnyed: ilyen interakciót szeretnénk számodra biztosítani az ASUS Transformer 3-mal. És a nagypontosságú ASUS Pen-nel azt gondoljuk, elértük ezt. Firkantsd le a jegyzeteidet, ötleteidet, feliratozz fotókat, vagy csak egyszerűen merülj bele a művészi kreativitásba. Akármit szeretnél csinálni, az ASUS Transformer 3 mindig készen áll számodra.
Univerzális dokkoló
Kicsi doboz, nagy csatlakozások
Kicsi doboz, nagy csatlakozások Bármely otthoni, vagy irodai eszköz csatlakoztatása egyszerű az ASUS Transformer 3 univerzális dokkolójával. Minden porttal rendelkezik, amire szükség van, ideértve egy SD kártya olvasót, LAN-t, VGA-t, HDMI-t, USB 3.0-t és USB-C-t.
Kamera
Örökítsd meg. Írj. Alkoss.
Az ASUS Transformer 3-mat úgy terveztük, hogy akárhogy is használod azt, kreativitásod és a produktivitásod szárnyalhasson. Firkantsd le a jegyzeteidet és az ötleteidet az ASUS Pen-nel, feliratozz fotókat, amelyeket a Transformer 3 két kamerája valamelyikével készítettél (igen, kettő van: egy 13 MP-es hátsó kamera és egy 5 MP-es elülső kamera!), vagy egyszerűen élvezd, hogy kreatív vagy! Akármit szeretnél csinálni, az ASUS Transformer 3-mal minden könnyebb.Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba