ASUS ROG GX800

SZÁLLJ SZEMBE A SZABÁLYOKKAL! JÁTSSZ MÁSKÉPP!
DUAL GRAFIKUS KÁRTYÁK. FOLYADÉKHŰTÉS. VALÓDI 4K UHD GAMER FELÜLET.
A ROG GX800-at azzal a céllal alkottuk meg, hogy asztali számítógéphez hasonló, megalkuvást nem ismerő játékot tegyen lehetővé. A ROG GX800 Windows 10 Professional operációs rendszerrel rendelkezik, az NVIDIA® GeForce® GTX 1080 SLI videókártya a páratlan 4K UHD vizuális effekteket tesz lehetővé, míg az egyedi, folyadékhűtéses dokkoló a grafikus kártyák túlhúzását, a CPU és a DRAM hűtését biztosítja. A ROG GX800 tovább fokozza a teljesítményt a MechTAG (Mechanikus tapintású fejlett gamer) billentyűzettel, amely révén mindent egy kattintással elérhetsz. Mechanikus kapcsolókkal és személyre szabható RGB LED háttérvilágítású billentyűkkel van felszerelve.
TAPASZTALD MEG A HIHETETLEN TELJESÍTMÉNYT
A ROG GX800 a világ legerősebb Windows 10 Professional gamer laptopja, innovatív folyadékhűtésű dokkolóval, a legújabb Intel® Core i7 (‘Kaby Lake’) processzorral, NVIDIA® GeForce® GTX 1080 SLI grafikával és 660 W teljesítménnyel, az asztali számítógépnek megfelelő teljesítményért. Ez az erős és hathatós összeállítás biztosítja a valós 4K UHD játékhoz megkívánt teljesítményt - kiváló minőségű látványt és kivételes rendszerstabilitást élvezhetsz egyszerre.
Intel Core i7
Kaby Lake
CPU
NVIDIA GeForce
GTX 1080 SLI
GPU
Hydro Overclocking rendszer
Folyadékhűtésű
dokkoló
Valós
4K UHD
GAMING

Innováció ösztönzése az NVIDIA® GeForce® GTX 1080 SLI grafikus kártyákkal
A ROG GX800 a legújabb NVIDIA® SLI grafikus kártyákkal rendelkezik a tökéletesen egyenletes játékélmény és a részletesen kidolgozott gamer környezet érdekében. A ROG GX800 az elképzelhető leggyorsabb képfrissítés és a legapróbb részletekre kiterjedő vizuális effektekkel ragad magával a végtelen virtuális világba. Ez egy valódi gamer fenevad, amely két, 330 W-os adapterrel száll harcba, és más SLI-vel felszerelt gamer notebookokat megszégyenítő teljesítményre képes. Mindez félelmetes gamer felületté varázsolja a ROG GX800-at, amely minden vetélytársát felülmúlja. Készülj fel, hogy a játék során bizonyítanod kell!
Továbbfejlesztett folyadékhűtéses dokkoló a páratlan, PC-szintű játékélményhez.
A ROG GX800 a ROG GX700 Hydro Overclocking rendszerének egy frissített verziójával van felszerelve a CPU és a grafikus kártyák hűtéséhez, valamint két darab, 330 W-os adapterrel a még nagyobb teljesítménynövekedéshez. A Hydro Overclocking rendszer biztosítja a nagyobb túlhúzás teljesítményt, és segít kiengedni a kettős GTX 1080 grafikus kártya és a 660 W-os tápegység által keltett hőt. A hűtőfolyadékot a ROG GX800 CPU-ja és a két grafikus kártya körül szivattyúzza és keringeti a rendszer. Ezután az visszajut a hűtőmodulba, ahol két radiátor segít eloszlatni a hőt. A hűtőmodul és az ROG GX800 közötti, ROG-tervezésű csatlakozás biztosítja, hogy a hűtőfolyadék egyenletesen, szivárgás nélkül haladjon a két elem között.
A 3DMark 11 (Performance) grafikus kártyáknál és a Fire Strike Ultra benchmark teszteknél a Hydro Overclocking rendszerrel felszerelt ROG GX800 76%-kal magasabb pontszámot ért el a piacon lévő többi gamer laptophoz képest, és több mint háromszor nagyobb teljesítményt mutatott, mint az NVIDIA GTX 980 meghajtású gamer laptopok. Mivel a ROG GX800-at már a gyártás során túlhúzzák, a teljesítmény már csak jobb lehet. Ez páratlan túlhúzási potenciált jelent az otthonodban, és kiváló teljesítményt út közbeni használat esetén.

* Tesztelés: 3DMark 11 (Performance) grafikus kártyák / Fire Strike Ultra teszt.
A világ első 18 hüvelykes, valódi 4K UHD gamer laptopja
A 18 hüvelykes ROG GX800 a világ első gamer laptopja, amely valós 4K UHD játékot biztosít, NVIDIA G-SYNC technológiával. A Hydro Overclocking rendszer a lehető leghatékonyabb hűtést biztosítja a ROG GX800 számára a valós 4K UHD játékért, így élethűbb látványban gyönyörködhetsz, miközben a játék alatt simább és gyorsabb képfrissítést tapasztalsz. Az egy GPU-val rendelkező gamer laptopokkal összevetve a ROG GX800 kétszeres képfrissítést és sokkal részletesebb vizuális effekteket biztosít az igazán magával ragadó játékélményhez még az ultra beállítások esetén is.
Legnagyszerűbb VR élmény
Az NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafikus kártyákkal és az exkluzív folyadékhűtéses dokkolóval az ROG GX800-at arra terveztük, hogy a legjobb virtuális valóság élményt nyújtsa a számodra. A ROG GX800 rendkívül kiegyenlített, akadozásmentes vizuális effekteket biztosít a 90 képkocka/mp feletti képfrissítés esetén. A ROG GX800 plug-and-play kompatibilis a piacvezető VR headsetekkel is, így élvezheted a teljesen magával ragadó virtuális valóság környezetet. Itt az idő új gamer világok felfedezésére.
MechTAG mechanikus kapcsoló billentyűzet
A MechTAG billentyűzet taktilis billentyűkkel és 2,5 mm-es billentyűúttal rendelkezik a biztos és érzékeny billentyűkezelésért. Az anti-ghosting technológiának köszönhetően egyszerre akár 30 billentyű is lenyomható. Mindemellett, az ASUS Aura lehetővé teszi az egyes billentyűk világításának testre szabását, így saját igényeid szerint állíthatod őket. Az egyes billentyűkhöz akár különböző színeket is rendelhetsz.
RGB fény
külön billentyűk
30 billentyű
egyidejűleg lenyomható
Kiváló teljesítmény a hihetetlen játékélményekhez
A Hydro Overclocking rendszerrel a ROG GX800 Intel® K-SKU CPU-ja akár 4,3 GHz-re húzható, így észbontó teljesítményszinteket tapasztalhatsz meg. A grafikus kártyák 2075 MHz-ig húzhatók, míg a VRAM-ból és DRAM-ból akár 5200 MHz-t illetve 2800 MHz-t is kipréselhetsz. A ROG exkluzív Gaming Központja mindezt a teljesítményt adja a kezed alá. Fedezd fel a ROG GX800 határait a GPU, a CPU, a VRAM és a DRAM egy kattintással történő túlhúzásával. Készülj fel a látványélmény határainak ledöntésére a lenyűgözően valós 4K UHD játékkal, akár a legmagasabb szintű beállítások mellett. A ROG GX800 HyperDrive RAID 0-val büszkélkedik, amely mögött a RAID és a legújabb NVM Express™ (NVMe) valamint PCI Express® technológiák állnak, a szupergyors adathozzáférési sebességért. Mindezen felül, az Intel® Thunderbolt™ technológia egyetlen kábelen adat és jelátvitelt kínál, akár 40 Gbps sebességgel – az USB 3.1 -énél négyszer nagyobb sávszélesség mellett.

* A tényleges specifikáció modellenként eltérhet.
Erős hálózati csatlakozás a stabil közvetítéshez.
A ROG GX800 802.11ac Wi-Fi-vel és egy külső antennával rendelkezik az erősebb és stabilabb csatlakozáshoz. Az exkluzív GameFirst IV szoftver már több „gamer-barát” funkcióval és még intuitívabb kezelőfelülettel rendelkezik. A GameFirst IV prioritási sorrendet állít fel a játékcsomagok között és több sávszélességet oszt ki a játékoknak, hogy a legjobb online élményben lehessen részed.
Streamelést könnyítő funkciók
A ROG GX800 számos funkcióval rendelkezik, hogy megoszthasd és streamelhesd a játékodat a barátaidnak vagy más személyeknek. A ROG exkluzív Sonic Studio II eszköze javítja a hangbemenetet. Egy speciális zavarszűrővel rendelkezik, amely segít a hang továbbításában, így jól érthető kommentárral láthatod el az eseményeket, a zajcsökkentés funkcióval pedig eltávolíthatod a háttérzajt. Továbbá, a ROG GX800 tömbmikrofonjával kiszűrhető a környezeti zaj a még tisztább hangrögzítéshez.
A ROG GX800 mellé életre szóló XSplit licenc jár. Egy külön rögzítőbillentyűvel rendelkezik, amelyre egyet kattintva elindítható az XSplit Gamecaster, így felveheted vagy közvetítheted a játékodat. Az XSplit Gamecaster segítségével könnyedén streamelheted vagy rögzítheted a játékodat egy megfelelően kis méretű, átfedő képernyő segítségével. Játék közben megjegyzéseket is készíthetsz avval kapcsolatban, hogy éppen mi történik a képernyőn. Interakcióba is léphetsz a barátaiddal és a rajongókkal, hogyha a Twitchen közvetíted a játékodat.
Elképesztő, magával ragadó hanghatások
Az ESS SABRE fejhallgató DAC egysége és erősítője a CD minőségű hangfelvételnél 8-szor nagyobb mintavételezési arányt, magas dinamikus tartományt (DNR), továbbfejlesztett basszus hangzást és zajcsökkentést tesz lehetővé a gazdag 32-bites/384 kHz-es hanghoz. A játék változatosabb hangzású lesz (részletgazdagabb és alacsonyabb torzítású), még fejhallgató használata esetén is. Ráadásul, az ASUS Sonic Studio kiváló minőségű hangzást biztosít a játékhoz, valamint továbbfejlesztett streamelést és hangfelvételt a tökéletes hangrögzítéshez és zajcsökkentéshez. A kijelző alján elhelyezkedő két kisebb, illetve a készülékházba beépített két nagyobb, teljes tartományú hangszóróval a ROG GX800 kifogástalan hangélményt biztosít a gamerek számára.
Exkluzív ROG Command táska
A ROG GX800-at egy összehajtogatott hátizsákkal szállítjuk, így bárhová magával viheted a laptopot. Ezenkívül, az egyedi tervezésű ROG Command hátizsák habszivacsot is tartalmaz, amely megóvja a gamer készletet a szállítás közbeni ütődésektől és koccanásoktól.


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba