Kezdd velünk a sulit!

ASUS ROG GL502 és GL702 notebookok

Kompakt és nagy teljesítményű
Az ASUS új ROG Strix notebookjai a legújabb 6. generációs Intel® processzort és NVIDIA® GeForce® GTX™ grafikus kártyát foglalják magukban egy kompakt, könnyed dizájnban. A GL502 és GL702 notebookoknak köszönhetően bárhonnan élvezheted a high-end játékot.
A legújabb hardver hatékony, nagyteljesítményű működést biztosít a nagy igényű játékokhoz, és a produktív multitaszking feladatokhoz is, például valós idejű streameléshez, és videó szerkesztéshez.
Magával ragadó virtuális valóság
A VR Ready NVIDIA® GeForce® GTX™ 1060 GPU felpörgeti a sebességet és a teljesítmény kihasználás hatásfokát, hogy a virtuális valóság (VR) játékokban kiválóan teljesíthessen. Engedd, hogy magával ragadjon a virtuális valóság, ami most sima, alacsony késleltetésű, és zökkenőmentes lehet számodra.
Játék útközben
A ROG Strix GL502 2.2 kg-os, a GL702 pedig 2.7 kg-os könnyed súllyal és ultra hordozható dizájnnal rendelkezik, amely kényelmesen elfér egy aktatáskában, vagy hátizsákban. Akár a repülőjáratodra vársz, egy kávézóban töltöd az időt, vagy egy LAN bajnokságon vagy, gyakorlatilag bárhol játszhatsz!
Szép széles látómezőjű kijelző
A 15"-os ROG Strix GL502 és a 17"-os GL702 szupergyors, széles látómezőjű panelt használnak, ami 178° betekintési szöget biztosít anélkül, hogy színtorzulást észlelnél, még a legszélsőbb helyről nézve is.
Intelligens hőegyensúly tervezés
A Hyper Cool Duo-Copper hűtőrendszer hőcsöveket és dupla ventilátoros rendszert használ a CPU és GPU független hűtéséhez. A kivitel maximalizálja a hűtési hatásfokot, és ezzel biztosítja a notebookod számára az intenzív játék maratonokhoz megkívánt stabilitást.
Tapintható billentyűzet
A ROG Strix GL502 és GL702 speciálisan kialakított puha játékbillentyűzettel rendelkezik, ez egy piros háttérvilágítású ollókapcsolós billentyűzet, ami 1,6 mm-es billentyű úthosszal biztosítja az érintéssel történő billentyű lenyomást. Másik tulajdonsága, hogy a WASD billentyűk ki vannak emelve, így tudni fogod, hol kell lennie a kezednek.
ROG Gaming Center
A ROG Gaming Center fokozza a játékélményt. Ez a beépített vezérlő központ hozzáférést biztosít minden szükséges funkcióhoz – keresgélhetsz információkat, beállíthatod a forróbillentyűket a gyorsabb parancs kiadásért a játékban, megadhatod az audió beállításokat, vagy felveheted a játékot.
Ezen túlmenően az ASUS GameFirst III technológia optimalizálja a hálózati adatátvitelt, hogy az online játék gyorsabb, és lag mentes legyen. Intuitív kezelő felülete lehetővé teszi, hogy négy előre beállított csomag elsőbbségi mód közül választhass (optimalizálás, játék, média streamelés, és fájl megosztás).

 


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba