ASUS gamer kiegészítők

A játék új élménye a Republic of Gamers-szel
Az ASUS a kezdetektől egyre nagyobb figyelmet szentel a PC-s játékoknak. 2006-ban azzal a céllal alapították meg a Republic of Gamers (ROG) márkát, hogy a legelkötelezettebb játékosokat a leginnovatívabb hardvereszközökkel segítse kedvtelésükben.

Az azóta eltelt évek során a ROG-nál folyamatosan készültek a mindig kiváló minőségű játéktechnológiák és perifériák, amelyek kiemelt szerephez juttatták a játékok szerelmeseinek körében.

A ROG-ot a globális média a PC-s játékok és a túlhajtás vezető márkájaként tartja számon, és a ROG termékek folyamatosan nyerik a díjakat és az elismeréseket a világ minden táján.
EGEREK
A ROG hisz abban, hogy páratlan játékélményt kell nyújtania. A legfrissebb játékhoz optimalizált ROG billentyűzetek, csataegerek, hordozók és egéralátétek ragadozómadarak neveit viselik, és ideális eszközök arra, hogy győzelemhez segítsék a gazdájukat a digitális csatamezőkön.
EGÉRPADOK
BILLENTYŰZETEK
FEJHALLGATÓK
A ROG fejhallgatók megalkotásakor az ASUS alaposan megfontolta a világ minden pontján élő gamerek véleményét, valamint a meglévő tervezői tapasztalatokra építve a legkényelmesebb gamer headseteinek elkészítését tűzte ki célul. Az újonnan tervezett fejhallgatók optimális szorítóerővel rendelkeznek, amelyet sokféle fejtípust elemezve labortesztekkel állítottak be, hogy még kényelmesebbé tegyék a viselését.MONITOROK
Az ASUS gamer monitorok kifejezetten hosszú, maratoni játékra lettek tervezve. Karcsú profilja és szuper vékony foglalata révén tökéletes eszköz a szinte hézag nélkül egymás mellé illesztett több képernyős elrendezésnek. Állványukat szintén ergonomikusra tervezték, amit a dönthető, elfordítható és magasságában állítható kivitele biztosít, így mindig megtalálhatod az ideális pozíciót. Gyorskioldót alkalmazó megoldásával megengedi a monitor eltávolítását az állványról, hogy VESA fali konzolra szerelhesd.


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba