Black Friday

Aktuális akcióink

Megdobunk 7 db ajándékkal!
Kattints, és vásárolj az alábbi notebookok közül, és most meglepünk nem egy, hanem hét darab menő ajándékkal. Csak bírd őket elvinni! Siess, mert nagyon fogy a készletünk! :)

Az akció időtartama: A készlet erejéig

Megnézem     
 
Táska mellé ajándék notebook!! ŐRÜLET!!!
Az egyik nap árazás közben ráugrott a macskám a billentyűzetre, és a mancsaival menthetetlenül átakciózta ezt a gyönyörű ASUS bőrtáskát. Nem tudunk mit tenni, most kénytelenek vagyunk a táska mellé ajándékba adni egy brutáljó ASUS ZenBook UX410UA notebookot… Ilyen ajánlatunk biztosan nem lesz többet, szólj másoknak is, ki ne hagyd!!

Az akció időtartama: A készlet erejéig

Megnézem     
 
Éld át újra az ősz pillanatait!
Csapj le most az új Huawei telefonokra, és vidd el őket akár 12%-kal olcsóbban! Fotózz, videózz, szelfizz, hestegelj, örökítsd meg velük a felejthetetlen pillanatokat, és mutasd meg a barátaidnak is!

Az akció időtartama: A készlet erejéig

Megnézem     
 
Gamer notebookok mellé ajándék Razer utalvány!
Turbózd fel új gamer notebookodat menő Razer kiegészítőkkel! Segítégül mi most minden notebook mellé egy 10% kedvezményre jogosító Razer utalványt adunk!

Az akció időtartama: A készlet erejéig

Megnézem     
 
Prémium bőr!
Szeretnél egy prémium kategóriájú bőrtáskát ingyen? Nem kell hozzá mást tenned, vásárolj tőlünk az alábbi ASUS ZenFone-ok közül, és mi küldjük mellé az ASUS Cosmo bőrtáskáját!

Az akció időtartama: A készlet erejéig

Megnézem     
   
Életet adunk eszközeidnek!
Lassú a notebookod, nem indulnak el a programok, esetleg gyakran felforrósodik? Villámgyorssá varázsolnád? Új notebookodat használatra készen, biztonsági szoftverrel kapnád kézhez? Vagy szereted őt, ezért időközönként kicsínosítatnád? Keresd fel szervizünket, és segítünk megoldani a felmerülő problémákat!

Az akció időtartama: a készlet erejéig

Megnézem     
  
Olcsóbb, de ugyanolyan jó! WOW!
Outlet kínálatunkban kapható gépeinket most hihetetlen árakon veheted meg! Az itt található gépek teljesen megegyeznek az újakkal, általában beragadt készletből vagy meghiúsult üzlet miatt adjuk el őket, de vannak köztük kifutott modellek is, és van, ami bemutató darab volt a vitrin mögött. A lényeg, hogy teljesen megbízhatsz bennük, a szokásos gyári jótállás jár hozzájuk, a különbség csupán annyi, jóval olcsóbban juthatsz hozzájuk!

Az akció időtartama: a készlet erejéig

Megnézem     


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba