ACER ASPIRE 3810TZ-273G25 Timeline

0 értékelés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
17.900 Ft
(14.094 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db
(LX.PE60X.033) Jellemzők: Épp itt az ideje, hogy a környezet védelme érdekében fontos változtatásokat tegyünk. Ennek jegyében a gyönyörű‘en kidolgozott Aspire 3810T – az Acer új Timeline sorozatú energiatakarékos noteszgépeinek egyike – alacsonyabb energia felhasználás mellett hosszas, energia-hatékony hordozhatóságot kínál. Az igazán modern mobil munkavégzéshez és játékokhoz készült, teljes felszereltségű‘, mégis megengedhető árú 13,3" noteszgép kevesebb, mint 1" vékony és környezetbarát akkumulátorával legalább 9 órányi üzemidőre képes. 9 órányi intenzív használat, felmelegedés nélkül Egy feltöltéssel reggeltől estig használhatja! Az Acer PowerSmart gomb megérintésével teljes rendszer-szintű‘ energia-megtakarítást érhet el, ezáltal a noteszgép több mint 9 órán át mű‘ködik. Ezenfelül az Acer ComfyCool technológia lehű‘ti a processzort és a noteszgép burkolatát – így a noteszgép egész napos mű‘ködtetés során is hideg marad a kezében, vagy az ölében. Modern teljesítmény Az Aspire 3810T villámgyors egész napos többfeladatos használatot kínál energia-hatékony minőségi processzorral és gyors DDR3 memóriával. Kivételes, nagyfelbontású grafikus megoldása szenzációs Dolby® Sound Room hangzással párosul, és kitű‘nő multimédiás élményt nyújt, bárhová utazik. Az új többfunkciós érintőmező használatával a noteszgép vezérlése egér nélkül is egyszerű‘, és a nagyméretű‘ merevlemez meghajtó, illetve a válaszható SSD meghajtó könnyedén eltárol mindent. Mindenütt elérhető kommunikáció Fejlett 3G és WiMAX™ lehetőségek egészítik ki a Wi-Fi® a/b/g/Draft-N kapcsolódást, melyek lehetővé teszik a mobil Internet használatot a legtávolabbi helyekről is, valamint utazás közben videóbeszélgetést folytathat az Acer Crystal Eye webkamera és a beépített mikrofon használatával. Világelső mobilitás Az Aspire 3810T valódi energia megtakarításra képes, akár utazás közben vagy íróasztalán tápkábelre csatlakoztatva használja. Amikor utazik, akár 40 százalékkal több energiát takaríthat meg a hagyományos noteszgépekkel összehasonlítva; az Acer PowerSmart adapter használatakor pedig a megtakarítás akár a 66 százalékot is elérheti miközben a noteszgép elektromos hálózatra csatlakozik és alvás (sleep) üzemmódban van.
Gyártó:
Garancia 1 év nemzetközi
Méret: 322 x 228 x 23-29 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

ACER MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Acer központi szerviz ügyfélszolgálata (munkanapokon 9-17 óráig): +361-555-5200.

A hibajegy felvétele után, belföldön futár gondoskodik a készülék el és visszaszállításáról.

Az Acer központi szervize a teljes kényelem érdekében Magyarország teljes területén - az itt forgalomba hozott Acer termékekre - szervizgaranciát nyújt ingyenes háztól-házig szállítással! Részletes tájékoztatásért kértjük, keresd fel az Acer hivatalos weboldalát.

Ingyenes, háztól-házig szállításos garancia!
A teljes kényelem érdekében, a Korlátozott Jótállás keretében javítások lebonyolításának elősegítése érdekében (visszavonásig) háztól-házig szállítási szolgáltatás is rendelkezésre áll Magyarország területéről a jelen jótállás jegyen feltüntetett termékre. A háztól-házig szolgáltatásról a www.acer.hu oldalon találsz bővebb tájékoztatást. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az ingyenes háztól-házig szolgáltatás a Korlátozott Jótállás körébe tartozó hibák kijavításának elősegítését szolgálja. Amennyiben a hiba nem garanciális, a szerviz a bevizsgálásért díjat számíthat föl.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 17.900 Ft (Nettó 14.094 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba